Projecten

Paaltje paaltje paaltje .... nog 32 tuinpalen geplaatst in Nieuw Dordrecht. Hier gaan volgende week nog veel meer werkzaamheden gebeuren.
 
In een eerder gemaakte slaapkamer nu ook de schuifdeuren geplaatst.
 
Wat wrap-werk mogen uitvoeren voor Nemdes uit Hoogezand. De auto is standaard wit😃
 
Even een spoedje tussendoor.
 
Her en der een aantal reparaties uitgevoerd bij een klant in Onstwedde.
 
I.o.v Projo veendam ook hier weer full-colors mogen aanbrengen. Dit maakt de bedrijven natuurlijk veel beter vindbaar.
 
I.o.v Projo veendam de de nieuwe locatie van Lavi personeel herkenbaar mogen maken 👌🏻
 
Bord geplaatst in Borger. i.o.v Middeljans te Buinerveen
 
Inmiddels akkoord mogen krijgen op het verwijderen van het oude kozijn en het plaatsen van een nieuw kozijn met hr++ beglazing. Foto’s volgen zodra het tijdens en na de werkzaamheden.
 
Ook het stadion in veendam kreeg er een aantal uitingen bij. i.o.v Projo veendam.
 
Ook in Groningen edge-glass gemonteerd met wat belettering. i.o.v Projo veendam.
 
Wederom diverse beletteringen mogen aanbrengen i.o.v Projo veendam👍🏻
 
Vandaag nog de gevelletters geplaatst bij La Piazza in Borger. Ook nog diverse uitingen aan het pand mogen plaatsten van sociale teams Borger Odoorn. In opdracht van Middeljans te Buinerveen.
 
Een volledige bovenverdieping preventief behandeld tegen houtworm. Er waren gelukkig enkel een paar plaatsten aangetast wat direct vervangen is. Op verzoek van de klant alle betimmering en gips verwijderd. Daarna de schroten teruggeplaatst en nieuwe gipsplaten gemonteerd. Ook kwamen we ingedierte sporen tegen. Dit is behandeld door WOB oftewel Wiekens Ongedierte Bestrijding uit winschoten. Op 3 plaatsten luikjes gemaakt wat de jaarlijkse controle makkelijker maakt. Bedankt voor de opdracht👍🏻👌🏻
 
Gisteren nog een mooi zelfgemaakt frame plus bord mogen plaatsen. Dit op de nieuwe locatie van Niels Bulder veendam. In opdracht van Projo Promotions.
 
Nog een aantal beletteringen mogen uitvoeren. En nog een doekje opgehangen in Groningen.
 
Vandaag o.a deze belettering mogen uitvoeren voor Middeljans.
 
Ook nog wat eindresultaat foto’s van de familie Noordzij. De vloer ligt er weer strak bij na een stevige renovatie. De keuken hebben we vakkundig herplaatst. Her en der een nieuwe wand, én de plafonds zijn volledig vernieuwd. Bedankt voor deze klus!
 
Nieuw plafon! Daarnaast ook direct rondom de bovenconstructie alvast geplaatst, ter voorbereiding van de nieuwe voorzetwanden.
 
Belettering diversen ui mogen voeren.