Projecten

Wederom diverse beletteringen mogen aanbrengen i.o.v Projo veendam👍🏻
 
Vandaag nog de gevelletters geplaatst bij La Piazza in Borger. Ook nog diverse uitingen aan het pand mogen plaatsten van sociale teams Borger Odoorn. In opdracht van Middeljans te Buinerveen.
 
Een volledige bovenverdieping preventief behandeld tegen houtworm. Er waren gelukkig enkel een paar plaatsten aangetast wat direct vervangen is. Op verzoek van de klant alle betimmering en gips verwijderd. Daarna de schroten teruggeplaatst en nieuwe gipsplaten gemonteerd. Ook kwamen we ingedierte sporen tegen. Dit is behandeld door WOB oftewel Wiekens Ongedierte Bestrijding uit winschoten. Op 3 plaatsten luikjes gemaakt wat de jaarlijkse controle makkelijker maakt. Bedankt voor de opdracht👍🏻👌🏻
 
Gisteren nog een mooi zelfgemaakt frame plus bord mogen plaatsen. Dit op de nieuwe locatie van Niels Bulder veendam. In opdracht van Projo Promotions.
 
Nog een aantal beletteringen mogen uitvoeren. En nog een doekje opgehangen in Groningen.
 
Vandaag o.a deze belettering mogen uitvoeren voor Middeljans.
 
Ook nog wat eindresultaat foto’s van de familie Noordzij. De vloer ligt er weer strak bij na een stevige renovatie. De keuken hebben we vakkundig herplaatst. Her en der een nieuwe wand, én de plafonds zijn volledig vernieuwd. Bedankt voor deze klus!
 
Nieuw plafon! Daarnaast ook direct rondom de bovenconstructie alvast geplaatst, ter voorbereiding van de nieuwe voorzetwanden.
 
Belettering diversen ui mogen voeren.
 
Nog een mooie nieuwe jyve koeriers auto tussendoor.
 
Hier hebben we een aantal binnendeuren aangepast en afgehangen. Daarnaast is er een nieuw plafon geplaatst. Op verzoek uiteindelijk zelf de naden aangesmeerd zodat de schilder zijn van kin gaan. Daarna is de nieuwe vloer door ons gelegd.
 
Daarnaast nog diverse beletteringen mogen uitvoeren.
 
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018. Bedankt voor alle vertrouwen en graag tot volgend jaar.
 
Update tussendoor: Ook 2018 belooft een mooi jaar te gaan worden. Naast vele andere werken vandaag de overeenkomst ook mogen tekenen voor een mooie opdracht. 96 portiekwoningen voorzien van WTW WHR 920 units. Dit in opdracht van een eerdere relatie uit de ventilatietechnieken.
 
Vandaag het aangezicht van deze woning aanzienlijk mogen veranderen. Nieuwe goten en windveren😊 Nu nog in overleg de achterste windveren inplannen en dan kunnen ze er weer van genieten.
 
Vanmorgen ook nog even vlot een mooie verschijning ter plekke voorzien van reclame.
 
Ook in stadskanaal schiet het al mooi op😀 Daar gaan we volgende week weer een mooi portie gas geven💪🏻
 
Vanmiddag op de laatste hik nog 2 stukjes lood ter afwerking/bescherming mogen plaatsten in froombosch.
 
Zo! Weer een pittig weekje met diversiteit achter de rug. Behoorlijk leuke objecten mogen beletteren💪🏻👌🏻
 
Op verzoek een "op maat" badmeubel geplaatst in Groningen.