Projecten

2019 alweer sterk begonnen. Bij Projo Veendam eerder al het kantoor mogen bouwen boven. Nu is het geheel uitgebreid met ruim 20 m2 magazijn en een keuken/koffie ruimte boven. Johan bedankt voor de opdracht😁 Nu nog de stellingen maken voor de folies en dan kunnen jullie eerst weer voorruit. Wiebe en Geert ook bijzonder dank om uit jullie vakantie te komen.
 
Ook privé nog tijd kunnen plannen om dit jaar de grootste mijlpaal te bereiken!💪🏻💪🏻
 
Voor de Stichting Aalmanshuus een mooie grote wand van 4,5 bij 4,5 meter mogen behangen met airtex-behang uit 1 stuk! Met diverse andere uitingen al met al een geslaagd klusje.
 
Hier is het wachten nog op de metselaar maar dan ziet het er een stuk anders uit👌🏻 De erker verwijderd en een nieuw kunstof kozijn geplaatst.
 
Vandaag een start kunnen maken met deze inpandige woning.
 
Vandaag weer een mooi stukje belettering mogen uitvoeren.
 
Ondertussen ging de bouw/verbouw natuurlijk ook gewoon door😁 Waaronder deze door de klant zelf opgezette badkamer mogen betegelen.
 
En nog meer leuke dingen😁👍🏻
 
Wegens TOP drukte... hierbij een greep met de uitgevoerde opdrachten uit de bouw/verbouw afdeling. #deel2
 
Ook bij de familie Oortwijn in Veendam gebeurde er veel deze week. Oude keuken gedemonteerd. Nuts voorzieningen aangepast. En Nova stuc leverde al een mooi stukje voorwerk op de wanden. Daarnaast nog onder de vloer een kracht en gewone groep electra gemaakt. Dit word door een erkend installateur aangesloten. Volgende week word de nieuwe keuken geplaatst. 💪🏻
 
En dan door goede collega peter nog wat nostalgie gespot!!😃
 
In een eerder gemaakte slaapkamer nu ook de schuifdeuren geplaatst.