Projecten

2019 alweer sterk begonnen. Bij Projo Veendam eerder al het kantoor mogen bouwen boven. Nu is het geheel uitgebreid met ruim 20 m2 magazijn en een keuken/koffie ruimte boven. Johan bedankt voor de opdracht😁 Nu nog de stellingen maken voor de folies en dan kunnen jullie eerst weer voorruit. Wiebe en Geert ook bijzonder dank om uit jullie vakantie te komen.
 
Ook privé nog tijd kunnen plannen om dit jaar de grootste mijlpaal te bereiken!💪🏻💪🏻
 
De interne woning schiet ondertussen ook al mooi op😁#stadskanaal
 
Voor de Stichting Aalmanshuus een mooie grote wand van 4,5 bij 4,5 meter mogen behangen met airtex-behang uit 1 stuk! Met diverse andere uitingen al met al een geslaagd klusje.
 
Hier is het wachten nog op de metselaar maar dan ziet het er een stuk anders uit👌🏻 De erker verwijderd en een nieuw kunstof kozijn geplaatst.
 
Nog een greep uit de beletteringen en wrap-klussen. Dit alles uitgevoerd voor Projo Veendam.
 
Nog greep uit de beletteringen van de laatste tijd. Dit mochten we uitvoeren voor Middeljans te Buinerveen.
 
Vandaag een start kunnen maken met deze inpandige woning.
 
Een paar leuke klusjes tussendoor. Het tinten van een speciale Volvo. Het wrappen van een bumper met parelmoerwit. En het aanbrengen van een uv-werende folie incl de nieuwe belettering bij MAUDD in leek.
 
Vandaag weer een mooi stukje belettering mogen uitvoeren.
 
Ondertussen ging de bouw/verbouw natuurlijk ook gewoon door😁 Waaronder deze door de klant zelf opgezette badkamer mogen betegelen.
 
En nog meer leuke dingen😁👍🏻
 
Weer leuke dingen mogen doen. 😁💪🏻
 
Wegens TOP drukte... hierbij een greep met de uitgevoerde opdrachten uit de bouw/verbouw afdeling. #deel2
 
Wegens TOP drukte... hierbij een greep met de uitgevoerde opdrachten uit de bouw/verbouw afdeling. #deel1
 
Wegens drukte... hierbij een greep met de uitgevoerde opdrachten uit de sign-industrie😎
 
Nog diverse beletteringen uitgevoerd. Waaronder vandaag bij kostwinder in kolham. Ongeveer 45m2 in diverse kleuren😀
 
Inmiddels vordert het project in Nieuw Dordrecht ook al mooi. Onderkanten dakgootbakken dichtgemaakt en binnenkort kunstof windveren plaatsten. Binnen een deuropening dichtgezet en scheidingswand geplaatst. Plinten zitten er ook aan zodat de klant dit alles afwerken kan.
 
Ook bij de familie Oortwijn in Veendam gebeurde er veel deze week. Oude keuken gedemonteerd. Nuts voorzieningen aangepast. En Nova stuc leverde al een mooi stukje voorwerk op de wanden. Daarnaast nog onder de vloer een kracht en gewone groep electra gemaakt. Dit word door een erkend installateur aangesloten. Volgende week word de nieuwe keuken geplaatst. 💪🏻
 
En dan door goede collega peter nog wat nostalgie gespot!!😃