Projecten

Beste klanten, Inmiddels is Top-montage al 2 jaar gestopt met bouw/verbouw. Hierbij betekent dat ook dat de aanvragen daar voor ook niet meer in behandeling worden genomen. De montage van reclame, ramen tinten en alles wat daar bij hoort is erg druk. Dit houdt in dat we daarom ook hebben besloten deze combinatie niet meer aan te bieden. Mvg Henk, Top-montage
 
Vandaag Traiteurslager Manfred Stiekema opnieuw aangekleed. Deze uitstraling kan weer een tijdje meeπŸ˜ƒ
 
Weer een opvallende, en niet onbelangrijk een herkenbare verschijning bij de wegπŸ˜€πŸ‘ŒπŸ» Peter en Mariska Grooten bedankt voor de opdracht. Hier op volgt nog deurklinken wrappen en verlichtingsglazen tinten.
 
Vorige week een mooie wrap-klus mogen uitvoeren voor een klant, 😁 in eigen werkplaats 😁πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 #lovemyjob
 
Ook privΓ© nog tijd kunnen plannen om dit jaar de grootste mijlpaal te bereiken!πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
 
Voor de Stichting Aalmanshuus een mooie grote wand van 4,5 bij 4,5 meter mogen behangen met airtex-behang uit 1 stuk! Met diverse andere uitingen al met al een geslaagd klusje.
 
Hier is het wachten nog op de metselaar maar dan ziet het er een stuk anders uitπŸ‘ŒπŸ» De erker verwijderd en een nieuw kunstof kozijn geplaatst.
 
Vandaag een start kunnen maken met deze inpandige woning.
 
Vandaag weer een mooi stukje belettering mogen uitvoeren.
 
Ondertussen ging de bouw/verbouw natuurlijk ook gewoon door😁 Waaronder deze door de klant zelf opgezette badkamer mogen betegelen.
 
En nog meer leuke dingenπŸ˜πŸ‘πŸ»
 
Ook bij de familie Oortwijn in Veendam gebeurde er veel deze week. Oude keuken gedemonteerd. Nuts voorzieningen aangepast. En Nova stuc leverde al een mooi stukje voorwerk op de wanden. Daarnaast nog onder de vloer een kracht en gewone groep electra gemaakt. Dit word door een erkend installateur aangesloten. Volgende week word de nieuwe keuken geplaatst. πŸ’ͺ🏻
 
En dan door goede collega peter nog wat nostalgie gespot!!πŸ˜ƒ